Island Cottage

Hits: 112

Our brief was to restore the cottage in part by reinstating the library and guest bedroom/bathroom spaces.  We were then challenged by the new owners to resolve the labyrinth of rooms and corridors, and provide a calm and protective series of spaces that make links to the landscape of the coast.

The clients had a strong sense of belonging to the area, as childhood memories of visiting Pagham Harbour have drawn them to live on the South Coast after many years in London. We were keen to help provide them with a home in which to dwell for many years to come.

Our proposals included making sense of the downstairs spaces by allowing a flowing movement between the rooms.  Views through and across the house are opened up so to help navigate the maze like spaces.  Each room is open on many sides whilst limiting the number of corridor spaces.

Rate this article 0 Vote

About The Author

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Advanced Search

Our Partner’s Templates

TZ Portfolio is working perfectly with JoomTd templates.
Buy our bundle and get 20% OFF from their template.